top of page

Din städpartner i Åkers Styckebruk

Välkommen till Selaö Hemservice, din pålitliga städfirma i Åkers Styckebruk. Vår vision är att vara branschens bästa val för våra kunder och medarbetare.

 

Hos oss hittar du ett brett utbud av städtjänster som är utformade för att göra din vardag enklare och mer bekymmersfri. Oavsett om du behöver hemstädning, fönsterputsning eller lokalvård för ditt företag, så är vi här för att leverera högsta kvalitet.

Om oss

Selaö Hemservice är ett tryggt företag med en personlig och trygg “approach”, specialiserad på städhjälp. Vårt främsta mål är att upprätthålla starka och nära relationer med våra kunder för att fullt ut förstå deras individuella behov, oavsett om det handlar om personliga hem eller företagslokaler.

 

Vårt dedikerade team besitter omfattande erfarenhet inom städyrket och vi strävar alltid efter att bibehålla högsta kvalitet i alla våra tjänster. Vi är övertygade om att trygghet och omtanke är nyckeln till att leverera städning av absolut högsta standard.

 

Företaget grundades 2012 med en vision om största möjliga fokus på trygghet och kvalitet för både företagets kunder och anställda. Där ser vi förbättrade arbetsvillkor för de anställda inom branschen som en stor nyckel till kvalitet och trygghet i våra tjänster till kunden.

​Våra städtjänster för ditt hem i Åkers Styckebruk

 Hemstädning i Åkers Styckebruk

Selaö Hemservice gör din hemstädning till en bekväm och bekymmersfri upplevelse. Vi är engagerade i att överträffa dina förväntningar.

Fönsterputsning i Åkers Styckebruk

Våra erfarna medarbetare gör dina fönster krispiga och fläckfria, oavsett typ av fastighet.

Flyttstädning i Åkers Styckebruk

När du flyttar till ditt nya hem, låt oss ta hand om flyttstädningen så att du kan fokusera på att skapa din nya hemtrevnad.

Storstädning i Åkers Styckebruk

Kontakta vår kundtjänst så skräddarsyr vi din storstädning efter dina önskemål och behov.

Våra Städtjänster för ditt företag, kontor eller bostadsförening i Åkers Styckebruk

Företagsstädning och kontorsstädning i Åkers Styckebruk

Ett rent och välorganiserat arbetsutrymme främjar produktivitet och välbefinnande. Vi anpassar våra tjänster för att passa ditt företags behov.

Trappstädning i Åkers Styckebruk

En ren och fräsch trappuppgång är en välkomnande syn. Vi erbjuder regelbunden trappstädning för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss för städning i Åkers Styckebruk

Selaö Hemservice är här för att göra din städupplevelse enkel och effektiv. Tveka inte att kontakta oss för att boka våra tjänster eller för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig att skapa renare och fräschare utrymmen i Åkers Styckebruk. Vi ser fram emot att höra från dig och göra din städning bekymmersfri och enkel.

Fyll i dina uppgifter
så kontaktar vi dig inom kort
Jag är intresserad av:
Område:

Tack för att du är nyfiken på oss. Vi återkommer så snart vi kan med svar på din förfrågan.

bottom of page